FAQ items aan het laden...

Dé belangrijkste dingen om uw website te optimaliseren

Verbeter altijd het ontwerp van uw tandheelkundige website als u van plan bent om meer patiënten aan te trekken.

Verbeter altijd het ontwerp van uw tandheelkundige website als u van plan bent om meer patiënten aan te trekken. Met behulp van kwalitatieve inhoud, tandheelkundige SEO en website marketing voor een mobiel-responsieve gebruikerservaring bent u in staat om de juiste resultaten te bereiken. Omdat we zien dat niet iedere tandarts bekend is met de tips en tricks op het gebied van website optimalisatie hebben we besloten om het wat makkelijker te maken. In dit artikel laten wij u zien waar uw website aan zou moeten voldoen om succes te boeken!

ITR Automatisering

SEO: Een hoge mate van mobile responsiviteit

Mobile-responsive design zorgt ervoor dat uw website er geweldig uitziet op een computer of telefoon apparaat door automatisch de lay-out aan te passen en tekst en afbeeldingen te schalen zodat deze op het scherm van een gebruiker passen. De site opent snel en functies zoals tabbladen, formulieren en vervolgkeuzemenu’s zijn gemakkelijk te gebruiken. In het eerste kwartaal van 2021 genereerden mobiele telefoons 54,8% van het web verkeer over de hele wereld. Dit maakt het een absolute SEO-musthave voor uw praktijk.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Geoptimaliseerde On-Page SEO

Het intypen van een zoekopdracht in een zoekmachine is de eerste stap om iets te kunnen vinden, van een weersvoorspelling tot een eersteklas tandartspraktijk. 93% van de online ervaringen beginnen met een zoekmachine. Google domineert momenteel de wereldwijde zoekmachinemarkt, dus het is geen verrassing dat de richtlijnen van Google de basisnorm zijn voor het bepalen van de online zichtbaarheid van uw tandartspraktijk. U zult pagina’s nodig hebben als u wilt scoren voor diverse trefwoorden. Een goede SEO specialist kan u uiteraard altijd helpen om de website zo goed mogelijk op te laten vallen voor Google. Dit zorgt ervoor dat u een zo hoog mogelijke positie kunt behalen in de zoekmachines.

Unieke en overtuigende online content

Goede inhoud op een tandheelkundige website is de sleutel tot SEO-succes. Het is verstandig om u te concentreren op hoogwaardige inhoud die backlinks van hoge kwaliteit naar uw site genereert. Uw inhoud moet patiënten rechtstreeks aanspreken en aantonen waarom uw praktijk de juiste keuze is. Bovendien moet het sterke visuele componenten hebben om de lezer van uw site te prikkelen. Zolang je je hierop focust, is het mogelijk om de aandacht van de lezer te trekken.

Call to actions opnemen

Het opnemen van een goed geplaatste CTA op uw website is een geweldige conversatie starter tussen patiënt en praktijk. Het kan het verschil betekenen tussen iemand die alleen maar rondkijkt en iemand die actie onderneemt door op een link te klikken om een afspraak te maken, informatie te downloaden of aanvullende behandelingsopties te verkennen. Zie CTA’s als wegwijzers om een geïnteresseerde patiënt in de juiste richting te sturen om de informatie te vinden die hij zoekt. Door het bovenstaande allemaal mee te nemen bij het ontwikkelen van een site is het ook voor u mogelijk om net even wat meer klandizie binnen te slepen dan voorheen.

Volg ons op Twitter