FAQ items aan het laden...

Bescherm uw praktijk met dentale IT-ondersteuning

Slechte tandheelkundige Dentale IT-ondersteuning kan de groei van uw praktijk beïnvloeden.

Slechte tandheelkundige Dentale IT-ondersteuning kan de groei van uw praktijk beïnvloeden. Slechte IT-ondersteuning kan vervolgens leiden tot kwetsbaarheden in de beveiliging, geen goede respons, onverwachte kosten en lange wachttijden. Dit lijkt vervelend, maar nog altijd ongevaarlijk. Echter vormen ze een groot risico voor uw tandartspraktijk. Meer dan 50% van de tandartspraktijken loopt het risico op kwetsbaarheden in de beveiliging. ITR Automatisering benadert IT anders en geeft prioriteit aan compliance en security.

Onze experts zijn 24/7 beschikbaar, of het probleem nu klein of groot is. Krijg de IT ondersteuning die u nodig heeft. Onze IT-experts reageren snel op uw IT-problemen om de downtime te verminderen en helpen om uw tandartspraktijk soepel te laten functioneren

ITR AutomatiseringPIJNLOZE DENTALE IT-ONDERSTEUNING

ITR Automatisering biedt tandheelkundige IT-ondersteuning die bestaat uit:

  • Snelle reactie en oplossing
  • Cyberbeveiligingsbewaking en bescherming van patiëntgegevens
  • Personalisatie op praktijkniveau
  • Plan uw technologie
  • IT-leverancier management service
  • IT hardware advies
  • Netwerkontwerp en -installatie
  • Beveiligde e-mail en toegang op afstand
  • Snelle reactie en oplossing

De werking van uw tandartspraktijk en de patiënt lijden eronder als de IT uitvalt. Wij begrijpen dat dit invloed kan hebben op uw reputatie bij patiënten. Wij richten ons om uw verzoek snel op te lossen. Onze IT-experts hebben diepgaande kennis om het probleem snel te begrijpen en op te lossen. Wij laten u dan ook nooit wachten als u problemen ondervind.

Cybersecuritybewaking en gegevensbescherming

Elke tandartspraktijk heeft een cybersecurity assessment nodig om de kwetsbaarheden in de beveiliging te controleren. Gegevens zijn een waardevol bezit voor uw tandartspraktijk. Wij formuleren oplossingen om uw gegevens veilig te houden. Wij bieden continue monitoring om datalekken te voorkomen.

Personalisatie op praktijkniveau

Elke praktijk is onafhankelijk en verschillend. Zo ook op het gebied van de IT-eisen. Wij bieden Dentale IT-ondersteuning die uw tandartspraktijk nodig heeft.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Cybersecurity Monitoring en Gegevensbescherming

Elke tandartspraktijk heeft een cybersecurity assessment nodig om de kwetsbaarheden in de beveiliging te controleren. Gegevens zijn een waardevol bezit voor uw tandartspraktijk. Wij formuleren oplossingen om uw gegevens veilig te houden. Wij zorgen voor voortdurende monitoring om inbreuken op gegevens te voorkomen.

Plan uw technologie

Wij leveren technologie op maat voor uw praktijk. Om IT-problemen te stoppen voordat ze zich ontwikkelen, creëren we een cultuur van IT-ondersteuning voor uw praktijk. Wij plannen en upgraden de IT-ondersteuning die u nodig hebt op basis van de behoefte.

IT-leverancier beheerservice

Wij bieden diensten zoals achtergrondcontroles, gezondheidscertificaten, verzekeringscertificaten van leveranciers. Wij zorgen ervoor dat uw tandartspraktijk voldoet aan de regels en dat uw tijd optimaal wordt benut.

IT Hardware Consulting

Wij werken nauw samen met uw team en helpen u bij het selecteren van de meest geschikte hardware-oplossingen, denk aan desktops, laptops, printers, servers, en nog veel meer.

Netwerkontwerp en -installatie

Een goed ontworpen netwerk kan een vitale rol spelen in het succes van uw tandartspraktijk. Wij begrijpen wat uw praktijk nodig heeft en werken aan uw zakelijke doelstellingen.

Beveiligde e-mail en toegang op afstand

Naarmate de technologie groeit, vraagt het probleem dat zich zal voordoen om meer geavanceerde oplossingen. Wij bieden veilige e-mail beveiliging en toegang op afstand.

AAN DE SLAG MET ITR AUTOMATISERING

Wij bieden always-on tandheelkundige IT-ondersteuning. Wij richten ons op het onderhouden van uw praktijk veilig en soepel functioneren. Om te beginnen met ITR Automatisering kunt  u altijd even bellen om te spreken met één van experts.

Volg ons op Twitter