Managed IT Backup Services

ITR Automatisering beschermt de data van uw bedrijf met de Managed Backup Services. Met geavanceerde programma’s. En scherp geprijsd, want u betaalt wat u verbruikt.
Dat betekent dat u rustig kunt doorslapen en geen schietgebedjes meer hoeft te doen bij calamiteiten in de vorm van brand of diefstal. ITR Automatisering zorgt ervoor dat u rustig uw werk kunt doen.

Wilt u meer informatie over ITR Automatisering Managed Back up? Ziet uw mogelijkheden voor uw bedrijf en wilt u een afspraak maken ? Neem dan contact  met ons op.

Managed IT Networks

Een compleet en geavanceerd netwerk dat uw bedrijf beschermt. Als een bodyguard. ITR Automatisering beschermt uw ICT-systeem en helpt u daarmee uw bedrijf draaiende te houden. En dat minder voor de prijs van een kopje koffie per dag. Met ITR Automatisering Managed IT Networks heeft u geen last meer van:
* downtime
* vervelende virusaanvallen op uw netwerk en pc’s;
* pogingen tot inbraak op uw netwerk;
* een trage internetverbinding;
* verboden toegang tot belangrijke data.

Wat misschien een heel klein ICT-probleem lijkt, kan mogelijk leiden tot een grote uitval. ITR Automatisering Managed Networks voorkomt dit.

Eigenlijk is het beschermen van uw systemen heel eenvoudig. Er komt geen te installeren hardware aan te pas en u hoeft ook geen training te volgen. Het expertiseteam van ITR Automatisering Managed Networks gaat met u om de tafel en adviseert u graag over de opties. U kunt het niveau van de service kiezen en in een later stadium uitbreiden, maar u kunt ook alle vier de diensten tegelijk nemen voor maximale bescherming en minimale downtime.
Dat klinkt als muziek in de oren, vindt u ook niet?
Wilt u meer informatie over ITR Automatisering Managed Networks? Ziet uw mogelijkheden voor uw bedrijf en wilt u een afspraak maken ? Neem dan contact  met ons op.

Managed IT Workstations

Een werkstation peciaal ontworpen om uw pc’s en laptops ‘gezond’ te houden, zodat u zich kan bezigheden met uw bedrijf. Dat klinkt toch heerlijk? ITR Automatisering biedt een professionele en geavanceerde Managed Workstations service.
Met het installeren van ITR Automatisering Managed IT Workstations:
*…wordt de downtime aanzienlijk verminderd;
*…worden de systeemprestaties opmerkelijk verbeterd;
*…worden software, updates en upgrades automatisch bijgewerkt;
*…wordt er automatisch voor gezorgd dat pc’s en laptops blijven functioneren.

Starten gaat snel en gemakkelijk. Veel van onze klanten kiezen eerst voor de zogenaamde ‘monitoring service’. Zo krijgen wij een goed beeld van uw huidige ICT-systeem en aan de hand daarvan ontwerpen we de juiste service voor uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over ITR Automatisering Managed Werkstations? Ziet uw mogelijkheden voor uw bedrijf en wilt u een afspraak maken ? Neem dan contact  met ons op.

Managed E-mail

Contact met uw klanten gebeurt vaak via de mail. En daarom is het zo belangrijk dat uw elektronische post naar behoren functioneert. ITR Automatisering biedt een professionele en geavanceerde Managed E-mail service.

De meest voorkomende e-mail irritatiefactoren waar u vast en zeker ooit mee bent geconfronteerd:
* een downtime van de server;
* een e-mailstoring;
* een virusaanval;
* vervelende spam die de inbox laat overstromen;
* een volgelopen schijfruimte van de server;
* de plotselinge verdwijning van belangrijke berichten;
* echte mails die worden aangeduid als spam.
ITR Automatisering  Managed E-mail verlost u van deze problemen op een kostenbesparende en efficiënte manier.

Maar waarom is de ITR Automatisering  Managed E-mail service nou zo effectief?
•Je krijgt waar voor je geld. Echt waar.
•Je krijgt een bereikbare high end oplossing zonder grote investering. Ook echt waar.
•Er wordt gebruik gemaakt van de laatste techniek. Up-to-date dus.
•Je betaalt naar gebruik. Wederom goed voor de portemonnee.
•Het is makkelijk in gebruik. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
•Er wordt een uitstekende oplossing voor veiligheid, continuïteit en archiveren aangeboden. En u bent vrij om te kiezen of u deze één voor één inzet of gelijk the whole package laat installeren.

Wilt u meer informatie over ITR Automatisering Managed E-mail? Ziet uw mogelijkheden voor uw bedrijf en wilt u een afspraak maken ? Neem dan contact  met ons op.

Managed IT Security

Een incomplete bescherming van uw gegevens kan een catastrofe veroorzaken, met name voor kleine en middelgrote bedrijven. ITR Automatisering Managed Security biedt u een effectieve en betaalbare oplossing.
De geavanceerde service beschermt tegen:
* virusuitbraken;
* ongeautoriseerde toegang;
* e-mailattack;
* datadiefstal;
* uitval van ICT-systemen.

En hoe werkt dat dan?

Het beschermen van uw systeem is heel eenvoudig. Er komt geen dure hardware of software meer aan te pas. ITR Automatisering luistert naar uw wensen en adviseert u deskundig. En terwijl u verder werkt, doet ITR Automatisering de rest. Betrouwbaar, snel en scherp geprijsd.

Wilt u meer informatie over ITR Automatisering Managed Security? Ziet u mogelijkheden voor uw bedrijf en wilt u een afspraak maken ? Neem dan contact  met ons op.

Volg ons op Twitter