FAQ items aan het laden...

Hoe IT-ondersteuning tandartsen helpt hun diensten te verbeteren

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom IT-ondersteuning voor tandartspraktijken op dit moment zo populair is geworden?

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom IT-ondersteuning voor tandartspraktijken op dit moment zo populair is geworden ? IT-ondersteuning voor de tandartspraktijk kan de kwaliteit van de diensten van uw praktijk aanzienlijk verbeteren. In de wereld van vandaag vereist het beheren van een praktijk een bepaald niveau van technologie om concurrerend te blijven. Van de basissoftware voor het bijhouden van patiëntendossiers en -gegevens tot de gespecialiseerde apparatuur en programma’s hebben de efficiëntie van tandartspraktijken verbeterd.

ITR Automatisering

Het belang van de juiste IT ondersteuning

De voordelen van het uitbesteden van uw IT behoeften aan ITR Automatisering zijn onmiskenbaar. Wij zorgen voor uw IT behoeften, terwijl u zorgt voor uw patiënten. Wij hebben een toegewijd technisch support team dat telefonisch en per e-mail bereikbaar is, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hieronder laten we zien op welke manier wij tandartspraktijken van dienst kunnen zijn:

  • Back-up en gegevensherstel

Gegevens zijn het waardevolle bezit van uw praktijk. Patiëntendossiers, factureringsinformatie en alle andere kritieke gegevens die betrekking hebben op de tandheelkunde moeten veilig, redundant en op elk moment beschikbaar zijn voor herstel. Data back-up en recovery is zeer essentieel voor uw praktijk. ITR Automatisering heeft een betrouwbare data back-up en recovery service. Wij kunnen alle data back-up en recovery problemen verhelpen.

  • Netwerk Beveiliging en Compliance

ITR Automatisering begrijpt hoe een goed ontworpen en geïmplementeerd netwerk een cruciale rol kan spelen in het succes van uw kantoor. Een data lek is een grote zorg voor tandartspraktijken. Wij helpen uw praktijk om een cyber-aanval te voorkomen. Wij bieden ook oplossingen voor toegang op afstand en e-mailbeveiliging. Voor de cyberbeveiliging van uw praktijk zijn wij een samenwerking aangegaan met Cytek, een van de best beoordeelde bedrijven op het gebied van cyberbeveiliging in de gezondheidszorg.

  • Verbinding met de Cloud

Het meest waardevolle bezit van een tandartspraktijk zijn gegevens. Het is niet alleen van cruciaal belang voor compliance doeleinden, maar ook als waardevolle informatie in de toekomst. Wij kunnen oplossingen formuleren om uw gegevens veilig in de Cloud te houden. Als een tandheelkundige IT-dienstverlener, zullen wij u voorzien van de beste Cloud-oplossingen voor uw tandartspraktijk.

  • IT-leverancier beheerservice

Ons team faciliteert de pre-engagement diensten voor leveranciers, zoals antecedentenonderzoek, de beste gezondheidscertificaten, verzekeringscertificaten van leveranciers en meer. En we zorgen er ook voor dat uw praktijk aan de regels voldoet.

  • IT Hardware Consulting

Wij helpen u bij het selecteren van de meest geschikte computer hardware oplossingen zoals servers, desktop computers, laptops, printers en nog veel meer. Ons team werkt samen met u en de hardware leverancier van uw keuze.

  • 24/7 IT-ondersteuningsdienst

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Wij hebben speciale teams van IT-experts die telefonisch en per e-mail bereikbaar zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het probleem nu groot of klein is, wij zijn de tandheelkundige IT-dienstverlener op wie u kunt vertrouwen. Wij staan klaar om te reageren op uw IT-probleem op elk gewenst moment te verhelpen.

Het vinden van de juiste IT-ondersteuning voor de tandartspraktijk zorgt ervoor dat de technologie optimaal werkt voor uw praktijk. ITR Automatisering kan de IT ondersteuning voor de tandartspraktijk zijn waar u naar op zoek bent. Als u het gevoel heeft dat een high-performance tandheelkundige IT-dienstverlener uw praktijk kan helpen groeien, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Volg ons op Twitter