FAQ items aan het laden...

IT-ondersteuning: hoe u uw tandartspraktijken kunt vereenvoudigen

Verbeter de ervaring van uw patiënten door betere service te bieden met Dental IT Services.

Verbeter de ervaring van uw patiënten door betere service te bieden met Dental IT Services. Als tandarts wilt u zeker weten dat uw patiënten uw praktijk met een tevreden gevoel verlaten. Helaas zijn veel tandartspraktijken niet in staat om hun patiënten tevreden te stellen, zelfs niet na het leveren van de beste tandheelkundige diensten. Het kan de vertraging zijn in de verwerking of in het oplossen van problemen. Nu is het de tijd om de repetitieve en routinematige taak binnen uw tandartspraktijk te automatiseren. Als Dental IT Service Provider, helpen wij bij het beheren van uw IT, het onderhouden van uw patiënt gezondheidsinformatie, het beveiligen van uw netwerk en nog veel meer.

ITR Automatisering

Wij helpen bij het opzetten van de ideale oplossing voor uw praktijk. Wij bieden Cloud-gebaseerde oplossingen voor uw praktijk. Wij ondersteunen daarnaast uw praktijk bij installatie, netwerken en databeveiliging. Dental IT-diensten die door ons zal de algehele efficiëntie van uw praktijk te verhogen en maakt uw patiënten tevreden. De diensten die wij leveren zal er ook voor zorgen is HIPAA compliant.

HOE KAN TANDHEELKUNDIGE IT-ONDERSTEUNING HET EENVOUDIGER MAKEN?

Er is een gezegde; tevreden patiënten zijn de beste reclame. Om hiervoor te zorgen moet uw praktijk soepel functioneren om uw patiënten tevreden te stellen. Een tandheelkundige IT-dienst kan de wachttijd verminderen door het maken van de afspraak via online of mobiele applicatie. Om hun comfort niveau te verhogen, kunt u zich ook abonneren op een portal waar de patiënten kunnen chatten en toegang hebben tot hun medische dossier. U kunt ook gebruik maken van patiënt ticket management software om tickets te boeken en herinneringen te sturen naar uw patiënten.

IT-ondersteuning: Beheer uw praktijk van overal

Cloud-gebaseerde oplossingen helpen u om uw praktijk te beheren vanaf elke locatie en op elk moment. Door uw toegang op afstand te combineren met een Cloud server, kunt u alle activiteiten via de telefoon beheren. U kunt hierdoor alle gegevens opslaan op de server en u kunt uw patiënten elektronisch factureren, in plaats van alles op papier te doen. De boekhoudsoftware maakt uw boekhoudproces eenvoudiger. U kunt altijd een oogje houden op uw maandelijkse uitgaven, winst, facturen etc. Dit helpt u om uw financiële overzicht gemakkelijker in kaart te brengen. Dit kan vervolgens de groei van uw bedrijf helpen te analyseren. Het helpt u om altijd weer de juiste financiële beslissingen te nemen.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

PHI beheer

Het bewaken van klinische dossiers en het traceren van eerdere klinische gegevens van een patiënt kan een grote uitdaging zijn. Het is niet betrouwbaar om gezondheidsinformatie op papier op te slaan. Een tandheelkundige IT-dienstverlener kan u helpen met software die het beheer van uw gegevens eenvoudiger maakt.

Back-up en herstel van gegevens

Uw tandartspraktijk slaat een grotere hoeveelheid gegevens van uw patiënt op. Er bestaat de mogelijkheid dat u deze gegevens verliest als gevolg van externe factoren zoals natuurrampen, menselijke fouten, software storing, hardware storing, enz. Als veiligheidsmaatregel bieden wij automatische data back-up en recovery-oplossingen. U hoeft zich hiermee nooit meer zorgen te maken over gegevensverlies.

Maak uw praktijk compliant

Wij zorgen ervoor dat uw tandartspraktijk voldoet aan de HIPAA-richtlijn. De schending van HIPAA-richtlijn kan resulteren in enorme boetes. Wij als IT-experts beschermen uw praktijk en netwerk tegen cyberaanvallen, ransomware en andere cybersecurity bedreigingen. Door samen te werken met tandheelkundige IT-ondersteuning dienstverlener, kunt u technologie integreren in uw praktijk. Het verbetert de werking van uw praktijk en de patiënttevredenheid. ITR Automatisering is gespecialiseerd in tandheelkundige service. Wij u een bieden betrouwbare Dental It-ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons op Twitter