FAQ items aan het laden...

ICT-project afgerond:

Tandartspraktijk in Emmeloord uitgebreid met 10 nieuwe kamers.

ICT-project afgerond: Tandartspraktijk in Emmeloord uitgebreid met 10 nieuwe kamers

De tandartspraktijk in Emmeloord is uitgebreid met 10 nieuwe kamers. Naast de bestaande 4 behandelkamers zijn er nu ook 10 nieuwe spreekkamers en 2 nieuwe praktijkruimtes bijgekomen. Ter ondersteuning van deze uitbreiding hebben we een gloednieuwe IT-infrastructuur opgezet met computers in de behandelkamers die op beugels staan door het werkblad heen geboord. Hiermee zijn deze werkplekken zonder zichtbare draden zijn opgebouwd.

ITR Automatisering

In het nieuwe gedeelte van de tandartspraktijk hebben we ook een extra printer en scanner geplaatst. Het netwerk is nu ook uitgerust met Power over Ethernet (PoE) switches. Hierdoor is het mogelijk om apparaten zoals access points en IP-telefoons via de netwerkkabel van stroom te voorzien. Hierdoor zijn er minder stopcontacten nodig in totaal.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de tandartspraktijk kan nu nog betere zorg bieden aan haar patiënten!

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.