FAQ items aan het laden...

IT-ondersteuning voor tandartsen waarop u kunt vertrouwen

Slechte tandheelkundige IT-ondersteuning kan vervelend zijn, ook al is het onschuldig.

Slechte tandheelkundige IT-ondersteuning kan vervelend zijn, ook al is het onschuldig. Geen snelle reactie, geen terugbel service, een verwarrende uitleg, onverwachte kosten en risico’s in de beveiliging zijn het gevolg van slechte tandheelkundige IT ondersteuning. Slechte tandheelkundige IT-dienstverlening kan grote risico’s opleveren voor de bescherming van uw praktijk. Meer dan 70% van de tandartspraktijken lopen een hoog risico op kwetsbaarheden in de beveiliging. Dat is de reden dat een tandheelkundige IT-dienstverlener een zeer belangrijke rol kan spelen bij de bescherming van uw praktijk. En de belangrijke factor is dat u tandheelkundige IT ondersteuning nodig hebt die u kunt vertrouwen om uw praktijk te beschermen.

Het kiezen van de juiste tandheelkundige IT-ondersteuning

ITR Automatisering zijn wij de meest betrouwbare tandheelkundige IT-dienstverlener. Wij leveren de IT diensten waarop u kunt vertrouwen. Of het probleem nu groot of klein is, onze technische ondersteuning is beschikbaar per telefoon en e-mail 24 uur per dag, 7 dagen per week.

ITR Automatisering

Patiëntenzorg en kantooractiviteiten lijden eronder als de IT-diensten uitvallen. Wij richten ons op het op tijd van uw supportverzoek op tijd. Wij besteden alle aandacht aan het snel verhelpen van uw dentale IT support problemen. Onze ervaring en diepgaande kennis helpen ons om snel uw problemen te identificeren en deze vervolgens te verhelpen.

GEGEVENSBEVEILIGING & CLOUD-DIENSTEN

Met de snelle groei in technologie verhuizen tandartspraktijken naar de Cloud. Gegevens zijn het meest waardevolle bezit van uw praktijk. Het is zeer belangrijk voor compliance doeleinden, daarnaast is het waardevolle informatie voor in de toekomst. Wij formuleren de juiste oplossingen om uw gegevens in de Cloud veilig te houden.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

NETWERK ONTWERP & INSTALLATIE

Een goed ontworpen en geïmplementeerd netwerk is belangrijk voor het succes van uw praktijk. Wij begrijpen de noodzaak voor uw praktijk en werken voor uw praktijk om succes te behalen.

IT HARDWARE ADVIES

Wij zullen u assisteren bij het selecteren van de meest geschikte computer hardware oplossingen zoals servers, printers, laptops, desktops, en meer. Wij werken daarnaast samen met u en de hardware leveranciers van uw keuze.

VEILIGE E-MAIL & TOEGANG OP AFSTAND

E-mail is niet langer een eenvoudige computertoepassing. Met de groei van e-mail beveiliging

technologie en de mogelijkheid van toegang op afstand, vereist de toepassing meer geavanceerde oplossingen wanneer zich problemen voordoen.

DIENSTEN VOOR IT-LEVERANCIERBEHEER

Wij verzorgen tevens de eisen die aan leveranciers worden gesteld voordat zij in dienst worden genomen, denk aan verzekeringscertificaten van leveranciers,

achtergrondcontroles, gezondheidscertificaten en nog veel meer. We zorgen er daarnaast voor dat uw praktijk voldoet aan de voorschriften en dat uw tijd optimaal wordt benut.

VEILIGHEID & NALEVING

Beveiliging en compliance zijn zeer belangrijk voor de groei van uw praktijk. Elke tandartspraktijk moet compliant zijn. Om het vertrouwen van de patiënt en de reputatie van uw praktijk te behouden, moet uw praktijk compliant zijn.

ALWAYS-ON TANDHEELKUNDIGE IT-ONDERSTEUNING

ITR Automatisering zorgt ervoor dat uw tandheelkundige IT-ondersteuning always-on is, uw praktijk beschermt en alles soepel laat verlopen. Om te beginnen met tandheelkundige IT-ondersteuning van ITR Automatisering raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen!