FAQ items aan het laden...

ITR Automatisering brengt multi-locatie tandartspraktijken samen

Het team van ITR Automatisering heeft uitgebreide ervaring in het helpen van onze klanten bij het bereiken en beheren van veilige gegevensuitwisseling en naadloze communicatie tussen hun praktijken.

ITR Automatisering brengt multi-locatie tandartspraktijken samen

Het team van ITR Automatisering heeft uitgebreide ervaring in het helpen van onze klanten bij het bereiken en beheren van veilige gegevensuitwisseling en naadloze communicatie tussen hun praktijken.

Het beheren van meerdere tandartspraktijken is makkelijker gezegd dan gedaan.

ITR Automatisering

Toezicht houden op slechts één tandartspraktijk is al moeilijk genoeg. Zodra u aanvullende praktijken verwerft of nieuwe kantoren opent totdat dezelfde praktijk onder de bevoegdheid valt, wordt uw IT exponentieel gecompliceerder.

Het team van ITR Automatisering staat klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw multi-locatie netwerk van kantoren en/of praktijken. Neem contact met ons op voor deskundige ondersteuning bij uw datadeling en communicatietechnologie.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

De grootste uitdagingen waarmee praktijken op meerdere locaties worden geconfronteerd

  • IT-complexiteit: waar u het voorheen misschien gemakkelijk vond om uw hardware, gegevens en technologieën op één locatie op te slaan en te gebruiken, is het niet zo eenvoudig als u rekening houdt met een nieuwe locatie.
  • Toegang tot en delen van gegevens: afhankelijk van hoe uw netwerk van locaties is opgezet, moet een medewerker mogelijk toegang krijgen tot het patiëntendossier dat op een andere locatie is opgeslagen. Kunnen ze dat gemakkelijk? Of moeten ze een ander personeelslid vragen om het via e-mail te delen?
  • Cybersecurity & Compliance: de gegevens waarmee uw tandartspraktijken te maken hebben bestaan ​​voornamelijk uit persoonsgegevens, die allemaal goed moeten worden beveiligd om zo aan de wet en regelgeving te voldoen. Dat betekent dat uw medewerkers een veilige en conforme oplossing voor externe toegang nodig hebben om te gebruiken wanneer ze patiëntendossiers oproepen en bijwerken.
  • Communicatie: hoe worden oproepen gerouteerd tussen uw meerdere locaties? Heeft u een naadloos, gecentraliseerd telefoon- en communicatieplatform, of iets ingewikkelder en daarom minder effectief?

Hoe kan ITR Automatisering uw praktijk op meerdere locaties helpen?

ITR Automatisering begrijpt hoe belangrijk het is om in een praktijk als de uwe goede communicatie- en samenwerkingslijnen te ontwikkelen tussen de vele locaties.

We helpen u een IT-infrastructuur te ontwikkelen die uw afzonderlijke locaties met elkaar verbindt en een reeks voordelen realiseert, waaronder:

  • Expertise op het gebied van zakelijke telefonie: de beste manier om de locaties van uw bedrijf bij elkaar te brengen, is met een robuuste zakelijke telefoonoplossing. We kunnen u voorzien van een naadloze communicatieplatformtechnologie die een reeks nieuwe functies voor uw bedrijf biedt. Met onze deskundige telefonische ondersteuning geniet u van een betrouwbare communicatielijn door het hele netwerk van uw praktijk.
  • Veilige en gemakkelijke gegevenstoegang: we kunnen uw gegevens via de cloud repliceren naar elke locatie die er toegang toe nodig heeft, en ervoor zorgen dat uw gegevens goed zijn beveiligd en dat u niet het risico loopt dat de wet niet wordt nageleefd.
  • Service die aan uw behoeften voldoet: ons team kan ondersteuning bieden die rekening houdt met de grootte van uw praktijk en de vele locaties, zonder de kleine details over het hoofd te zien die echt een verschil maken in de kwaliteit van de service. Door zowel de micro als de macro van IT-service af te handelen, zorgen we ervoor dat u alles heeft wat u nodig heeft om uw zakelijke doelen te bereiken.

ITR Automatisering met Breng de vele locaties van uw praktijk samen

ITR Automatisering is een vertrouwde leverancier van IT-ondersteuning voor tandartspraktijken met meerdere locaties.

Wanneer u ons kiest als uw partner in IT en zaken, krijgt u een waardevolle hulpbron om u te helpen de dagelijkse, frustrerende problemen op te lossen die komen kijken bij het beheren van een bedrijf met meerdere kantoren.

Neem contact op met het team van ITR Automatisering om aan de slag te gaan.