tips tandarts

Wat is Active key – alles wat je moet weten

Een medisch toetsenbord is een van de beste aanwinsten die je maar kunt maken. Nu wil je natuurlijk wel zeker weten dat je ook echt met de beste kwaliteit thuis zal komen. Dit is de reden dat het van groot belang is om te kiezen voor een betrouwbaar merk. Een merk wat bekend staat om de prima prijs kwaliteit verhouding is Active key. Meer te weten komen over Active key en over de voordelen die zij te bieden hebben? Lees dan snel verder, in dit artikel laten wij het je namelijk allemaal zien!

Active-Key

Producent van medische toetsenborden

Wij schatten de kans vrij groot in dat het merk Active key wel bekend in de oren klinkt. Het is namelijk een feit dat dit een van de meest bekende merken is op het gebied van medische toetsenborden. Het medische toetsenbord is natuurlijk te herkennen aan het feit dat deze is gemaakt voor in de zorg. Dit komt met name door het feit dat hij beschikt over een volledig afwasbare behuizing. Hierdoor is het mogelijk om hem binnen no time schoon te maken. Dit wordt met een normaal toetsenbord toch een stuk lastiger. Lees in ons andere artikel nog vele meer over de voordelen van een dergelijk toetsenbord.

Team wat innovatie nastreeft

Dit is een aanbieder die innovatie en techniek zeer hoog in het vaandel heeft staan. Dit is onder andere terug te zien in de keuze voor de materialen die ze gebruiken bij de productie van de toetsenborden. Alle materialen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van de IPS bescherming, ook wel de mate van waterbestendigheid. Je kunt ze zelfs onder de kraan houden als je dit wilt, ideaal om een grondige schoonmaak mogelijk te maken. De keuze voor de siliconen materialen in combinatie met de hardware van het hoogste niveau maakt het mogelijk om comfortabel en snel te typen.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Dit geldt ook voor de bijbehorende muis die je kunt kopen bij het toetsenbord. Deze muis beschikt over een prettige klikreactie waardoor je zonder zorgen door alle dossiers kunt scrollen. Deze muis is daarnaast ook nog eens makkelijk te bedienen met handschoenen aan. Als we kijken naar reviews van voorgaande klanten dan zien we dat deze allemaal erg te spreken zijn over de lange levensduur. Door de lange levensduur weet je dan ook zeker dat je een hoogwaardige kwaliteit in handen hebt.

Ook een Active Key toetsenbord bestellen?

Mocht je op zoek zijn naar een medisch toetsenbord dan is het merk Active key echt een van de beste opties die je op dit moment maar kunt vinden. Nu zijn er naast de toetsenborden van Active key nog meer merken te vinden om voor te gaan. Mocht je hier meer over te weten willen komen dan heb je geluk. Hier op de kennisbank zijn er namelijk verschillende andere artikelen waarin wij dieper ingaan op de andere merken medische toetsenborden van dit moment!

Volg ons op Twitter