tips tandarts

Wat is Cleankeys – alles wat je moet weten

Onze site is er voor alle tandartsen die op zoek zijn naar manieren om hun praktijk zo efficiënt mogelijk in te richten. Een van de dingen waar je als tandarts zijnde altijd in zou moeten investeren is een goed medisch toetsenbord. Met een medisch toetsenbord voorzie je jouw praktijk van de hoogst mogelijke mate van hygiëne. Een groot gedeelte van de klanten kiest voor een medisch toetsenbord van het merk Cleankeys. Aangezien niet iedereen bekend is met deze aanbieder hebben we besloten om het een en ander te verduidelijken in dit artikel. Wij raden aan om snel verder te lezen!

Cleankeys-keyboard

Producent van medische toetsenborden

Het is niet zo raar als je wel eens van Cleankeys hebt gehoord. Dit is namelijk een van de bekendste opties van dit moment als het aankomt op medische toetsenborden. Deze aanbieder staat dan ook echt bekend om het feit dat zij een hoge kwaliteit weten te bieden. Een medisch toetsenbord is zoals je wellicht wel kunt zien aan de naam speciaal gemaakt voor in de gezondheidszorg. Dit is een speciaal toetsenbord wat je makkelijk kunt reinigen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor schade aan de muis of aan de toetsen. Iets wat natuurlijk wel van pas komt binnen de gezondheidszorg.

Naam met lange geschiedenis

Cleankeys toetsenborden werden voor het eerst geïntroduceerd in 2009. Naast het feit dat de spullen van Cleankeys aan alle mogelijke eisen voldoen is het ook nog eens zo dat ze geleverd worden met een groot aantal bijkomende functies. Met bijbehorende CleanSweep software kunnen gebruikers de meest noodzakelijke reinigingscycli individueel instellen of juist controleren. CleanSweep controleert de vervuilingsgraad van het toetsenbord waardoor je precies weet wanneer het tijd is voor een snelle reiniging. Dit betekent dat alle Cleankeys toetsenborden de beste optie zijn voor elke omgeving die zo schoon mogelijk moet blijven.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Daar komt bij dat het een naam is met een zeer goede beoordeling. Cleankeys producten hebben een uitstekende reputatie in onder andere laboratoria, medische praktijken, klinieken, cosmetische centra, designbureaus en particuliere huishoudens. Door deze hoge mate van betrouwbaarheid weet je dan ook gelijk zeker dat je in staat bent om kwaliteit in huis te halen. Wie wilt dat nu niet?

Ook een Cleankeys toetsenbord bestellen?

Kies je voor een Cleankeys medisch toetsenbord dan kies je voor kwaliteit. Door de hoge kwaliteit moet je deze aanwinst dan ook echt zien als een investering in je praktijk. Hier op de site kan je nog veel meer nuttige informatie vinden met betrekking tot medische toetsenborden en andere zaken die bij het opzetten van een praktijk komen kijken. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij de andere merken op het gebied van medische toetsenborden. Mocht je naar aanleiding van dit artikel bepaalde vragen hebben dan staat het je vrij om contact met ons op te nemen. Eén van onze specialisten zal je zo snel mogelijk op weg helpen!

Volg ons op Twitter