tips tandarts

Wat is Evolution – alles wat je moet weten

Het runnen van een eigen tandartspraktijk is natuurlijk niet heel anders dan het runnen van eenieder ander soort onderneming. Als eigenaar zal je bijvoorbeeld aandacht moeten besteden aan het bijhouden van alle administratie. Er zijn nu eenmaal een hoop verplichtingen waar je aan moet voldoen als ondernemer zijnde. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat je er helemaal alleen voor staat. Met behulp van een software als Evolution is het namelijk mogelijk om eenvoudig al jouw administratie bij te houden. aangezien nog lang niet iedereen bekend is met de software van Evolution hebben we besloten om de belangrijkste informatie in dit artikel voor je op een rijtje te zetten. Zo weet je precies wat je allemaal te wachten staat.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Wat is Evolution – functie van het systeem

Laten we maar eens beginnen bij het begin. Wat is Evolution vraag je je af? Evolution is aan te merken als een speciaal soort systeem voor het optimaliseren van de administratie. Deze administratie ziet niet alleen op de receptie, maar ook op de financiële administratie en op het management binnen het bedrijf. Door middel van Evolution ben je in staat om alles op een eenvoudige manier te automatiseren. De software is met name bedoeld om bepaalde herhalende of noodzakelijke routineklusjes net even wat beter te maken. Door het oog op de toekomst te houden wordt het met het systeem van Evolution mogelijk om jouw praktijk en stuk beter te runnen dan normaal. Het is een allround systeem wat veel werkzaamheden voor jou uit handen kunt nemen, dit maakt het een prima toevoeging voor in de praktijk.

Innovatie staat op nummer een

Bij Evolution vinden ze het ontzettend belangrijk dat de software aan de hoogst mogelijke eisen voldoet. Dit is dan ook de reden dat zij verschillende procedures en protocollen ontwikkelen die je voorzien van het beste resultaat op de lange termijn. Speciale soorten geïntegreerde functies maken het een stuk makkelijker voor jou als tandarts zijnde. Hier kan je bijvoorbeeld denken geautomatiseerde recalls, webagenda, workflow manager, marketing manager en stoelbezetting optimalisatie. Het team beschikt over de nodige kennis en expertise die nodig is om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen. Op dit moment zijn er ruim 90.000 praktijken die gebruik weten te maken van deze speciale software.

Een geoptimaliseerde bedrijfsvoering

Kies je voor Evolution dan weet je zeker dat je in staat bent om jouw praktijk een stuk soepeler te laten verlopen dan voorheen. Met het systeem is het namelijk mogelijk om je stoelbezitting te verhogen. Ook ben je in staat om zorg voor de patiënten te verbeteren en om aanzienlijk veel tijd te besparen. Als ondernemer en tandarts heb je het namelijk al druk genoeg, je kunt de tijd goed gebruiken om te spenderen aan andere zaken. Op basis van de website zelf wordt er gesteld dat de wekelijkse bezetting van de agenda is toegenomen met wel 100% voor bepaalde praktijken. Meer hierover kan je terugvinden in de speciale casestudies.

Nu het een eenvoudig systeem is om te gebruiken weet je zeker dat je ook als leek alle voordelen kunt ondervinden. Mocht je ergens niet helemaal uitkomen dan is er op de pagina zelf genoeg informatie te vinden over hoe je het precies moet doen. Dit zorgt ervoor dat je binnen no time weer volledig uit de voeten kunt. Uiteraard staat de klantenservice altijd klaar voor de mensen die er niet helemaal zelf uit kunnen komen en die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Kies jij ook voor de software van Evolution?

Met behulp van Evolution weet je zeker dat ook jij in staat bent om alles uit de administratie te halen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je makkelijker aan alle eisen kunt voldoen, maar het scheelt je ook gewoon enorm veel tijd. Niet voor niets dat er zoveel tandartsen zijn die kiezen voor de handige software van Evolution. Voor meer informatie over de software of over de specifieke pakketten is het altijd mogelijk om een kijkje te nemen op de website zelf. Hier staat namelijk alles op wat je maar nodig kunt hebben voor het maken van een keuze.

Wat is Evolution Dental