tips tandarts

Wat is Exquise Next Generation – alles wat je moet weten

Als tandarts is het van groot belang om ervoor te zorgen dat de administratie binnen jouw praktijk wel op de meest efficiënte manier plaatsvindt. Is de administratie niet op orde dan kan je grote problemen krijgen als je gecontroleerd wordt. Om het jou als tandarts flink wat simpeler te maken is het een goed idee om gebruik te maken van een tandartspraktijk administratie platform voor jouw praktijk.

ITR Automatisering

De veel gekozen software van Exquise Next Generation is één van de beste opties die je maar kunt kiezen. Omdat lang niet iedereen bekend is met de software van Next Generation hebben we besloten om het een en ander in dit artikel voor jou op een rijtje te zetten!

Interface voor starters

Een van de belangrijkste kenmerken van de software van Exquise Next Generation is het feit dat het is voorzien van een zeer prettige interface. Deze handige interface zorgt ervoor dat je als starter precies weet waar je moet zijn en wat je moet doen bij het bijhouden van de administratie. Dit brengt dan ook met zich mee dat deze software geschikt is voor iedere praktijk die het bijhouden van de administratie aanzienlijk makkelijker wilt maken dan voorheen. Het systeem wordt altijd verbeterd om ervoor te zorgen dat jij zonder zorgen gebruik kunt maken van Exquise Next Generation. Zo worden er met regelmaat functies toegevoegd die passen bij de laatste wensen van je klanten. Dit zorgt ervoor dat ook jij echt alles uit je eigen administratie binnen de mondzorg kunt halen.

Volledige Cloud ondersteuning

De meeste software aanbieders kiezen ervoor om lokale opslag te gebruiken. Hier is in principe niet zo heel veel mis mee, maar het brengt wel wat meer vertraging met zich mee. Kies je voor de software van Exquise Next Generation dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Het is namelijk zo dat de aanbieder Next Generation heeft gekozen voor Cloud ondersteuning. Door gebruik te maken van de Microsoft Azure Cloud is het mogelijk geworden om alles naadloos op te slaan, zonder dat dit veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Maar dit is niet het enige voordeel van het gebruik van de Cloud. Door de Cloud ben je namelijk ook in staat om de volgende voordelen te ondervinden bij het gebruik van de software:

  • Je administratie is overal en op ieder moment beschikbaar
  • Je administratie is volledig up to date
  • Je administratie is prettig in één plek te vinden
  • Je kunt nog veel sneller uploaden dan normaal
  • Je hebt minder snel te maken met opslagproblemen

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Optimaal contact met de klant

Bij Exquise Next Generation snappen ze maar al te goed dat contact met de patiënt een van de belangrijkste dingen is die komt kijken bij het runnen van een tandartspraktijk. Om hiervoor te zorgen maakt het systeem het mogelijk om binnen één klik een afspraak te maken met de klant. Dit maakt het echt een stuk sneller om alles in goede banen te leiden bij het runnen van je praktijk. Heeft de patiënt nu een afspraak gemaakt maar is het voor hem of haar niet mogelijk om langs te komen? Geen probleem, een afspraak kan namelijk binnen no time gewijzigd worden. Deze verbeterde communicatie zorgt ervoor dat je de tijd die je hebt optimaal kunt benutten. Ideaal, als tandarts zijnde heb je het immers al druk genoeg met andere dingen. Met Next Generation besteed jij je tijd in de manier waarop jij dit wilt.

Ook kiezen voor Next Generation?

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel een beter beeld hebt gekregen over de kwaliteit die je kunt verwachten bij het gebruik van Next Generation. Met Next Generation is het echt mogelijk om het bijhouden van de administratie binnen jouw praktijk aanzienlijk makkelijker te maken dan voorheen. Door de vele voordelen is Next Generation niet voor niets één van de beste systemen voor bij jou in de tandartspraktijk. Wil je nog meer te weten komen over de mogelijkheden? Blijf dan zeker even wachten, hier op de site kan je namelijk nog veel meer informatie vinden die je kan helpen bij het vinden van de beste software voor jouw praktijk!

Volg ons op Twitter