tips tandarts

Wat is Exquise – alles wat je moet weten

De kans is aanzienlijk groot dat je wel eens hebt gehoord van Exquise, je bent immers niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Exquise is een van de bekendste software pakketten voor het uitvoeren van de administratie van tandartspraktijken over het hele land. Wil je er achter komen wat de voordelen zijn van Exquise en wat je er precies van kunt verwachten? Dan raden wij je aan om dit artikel even goed door te nemen. We hebben namelijk alles op een rijtje gezet wat je moet weten over de software van Exquise!

Maak kennis met Exquise – gespecialiseerde tandarts software

Zoals we al kort hebben vermeld is Exquise aan te merken als een van de bekendste software pakketten van dit moment voor alle soorten tandartspraktijken in ons land. Deze software maakt het mogelijk om de administratieve taken op een eenvoudige manier bij te houden binnen de praktijk. Het biedt je op eerste plaats een overzicht van alle gegevens van de patiënt. Hier moet je denken aan bepaalde aandachtspunten, maar ook aan behandelingen die al zijn uitgevoerd bij de patiënt. Door middel van dit systeem is het voor de tandarts aanzienlijk makkelijker om te zien op wat voor manier de patiënt het beste geholpen kan worden. Uiteraard is dit overzicht overal en altijd toegankelijk, hierdoor kun je het raadplegen wanneer je dit wilt.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Biedt de juiste zorg aan de patiënt

Het gebruik van Exquise maakt het voor de tandartsen in heel Nederland bezig om de beste zorg te geven aan hun patiënten. Doordat de gegevens automatisch geüpdatet worden zal je nooit over oude date beschikken. De gegevens zijn eenvoudig te raadplegen en kunnen altijd aangepast worden als dit nodig is. Dankzij deze data kan je zien waar er precies zorg nodig is en waar je op moet letten tijdens de afspraak. Is het bijvoorbeeld tijd om een jaarlijkse reiniging uit te voeren? Zal er binnenkort weer een röntgen foto gemaakt moeten worden? Dit zijn vragen die met behulp van de software van Exquise eenvoudig kunnen worden beantwoordt. Dankzij deze ondersteuning ben je als tandarts voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw patiënten op de beste manier te voorzien van de juiste zorg.

Eenvoudig contact opnemen met de klant

Een groot voordeel van het gebruik van Exquise is het feit dat het een stuk eenvoudiger is om de patiënten te contacteren. Is het tijd voor een nieuwe afspraak dan kan er met een klik een e-mail verstuurd worden. Dit brengt met zich mee dat de software niet alleen voor de tandartsen voordelen met zich mee zal brengen, maar dat ook de medewerkers aan de klantenservice er baat bij hebben. Dit maakt het dé aanvulling voor bij jou in de tandartspraktijk. Bij ons op de site kun je nog veel meer informatie terugvinden over de voordelen die de software van Exquise met zich mee weet te brengen. Neem dit zeker even door om een volledig beeld te krijgen over de mogelijkheden.

Wat is Exquise