tips tandarts

Wat is Medigenic – alles wat je moet weten

Mocht je op zoek zijn naar een medisch toetsenbord dan zijn er heel wat merken om voor te kiezen. Nu is het alleen wel zo dat lang niet ieder merk een even hoge kwaliteit weet te leveren. Eén van de merken waarbij je je geen zorgen hoeft te maken is Medigenic. Benieuwd wat Medigenic is en wat dit merk eigenlijk zo bijzonder maakt? Lees dan snel verder, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien. Door dit goed door te nemen kom je niet meer voor verrassingen te staan!

Producent van medische toetsenborden

Laten we maar eens beginnen bij het begin. Medigenic is aan te merken als een van de meest gekozen aanbieders van medische toetsenborden van dit moment. Een medisch toetsenbord is zoals je wellicht wel weet een toetsenbord wat eenvoudig te reinigen is. Dit maakt het makkelijk om even een doekje over het toetsenbord en de muis te halen als er iemand in de praktijk is geweest. In ons andere artikel laten wij je nog veel meer zien over de belangrijkste voordelen die je zelf kan ondervinden wanneer je kiest voor de aanschaf van een medisch toetsenbord.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Innovatie van het hoogste niveau

Nu vraag je je natuurlijk af waarom je eigenlijk voor de toetsenborden van het merk Medigenic zou moeten kiezen. De belangrijkste reden is het feit dat dit merk altijd weer oog heeft voor innovatie. De Medigenic toetsenborden en muizen maken het naleven van de hygiënische normen echt een stuk eenvoudiger dan voorheen. Dit is volledig mogelijk zonder ook maar enige afbreuk te doen aan de mate van gebruiksgemak. Het speciaal ontwikkelde ontwerp zorgt voor een uitstekende type-ervaring met prettige controle over de toetsen. Het vlakke, ergonomische toetsenbordontwerp maakt het ook voor jou mogelijk om hem binnen een paar seconden schoon te maken. Het vochtbestendige oppervlak op basis van siliconen is volledig ondoordringbaar voor vloeistoffen, latexvrij en uiterst duurzaam.

Maar dat is nog niet alles. De Medigenic-toetsenborden bieden namelijk ook een goede feedback bij de bediening. Dit maakt snelle en betrouwbare gegevensinvoer mogelijk voor bij jou op het werk. Het 3D-oppervlak van het toetsenbord simuleert de druk van een toetsenbord met standaard toetsen en maakt het daardoor gemakkelijker om te typen met handschoenen aan. Door deze hoge mate van innovatie weet je zeker dat je niets tekort zal komen bij het werk in je praktijk.

medigenic

Ook een Medigenic toetsenbord bestellen?

Kies je voor een medisch toetsenbord van Medigenic dan weet je zeker dat je een hoge kwaliteit in huis kunt halen. Hier op de site ben je aan het juiste adres voor een veelzijdig aanbod van alle soorten medische toetsenborden. Door snel een kijkje te nemen in het aanbod is het mogelijk om in een blik te zien welke opties er voor je open liggen. Vragen over het bestellen van een medisch toetsenbord van Medigenic? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen. Ons team staat namelijk altijd klaar om je op weg te helpen!

Volg ons op Twitter