tips tandarts

Wat is Sidexis? Alles wat je moet weten.

SIDEXIS 4 is dé software voor het creëren van duidelijke diagnoses, het optimaliseren van de workflow en het verbeteren van de patiënt communicatie. Het moderne en intuïtieve design zorgt ervoor dat u uw workflow op efficiënte wijze kunt structureren. Het dient tevens als basis voor behandelplanning en diagnose. Het principe van SIDEXIS 4 is het beschikbaar maken van alle visuele gegevens in één oogopslag. De overschakeling naar andere programma’s wordt geminimaliseerd zodat er een optimale basis voor een diagnose ontstaat.

EEN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE BEHANDELPLANNING

SIDEXIS 4 software fungeert als een centraal punt voor de integratie van alle diagnostische beeldvorming gegevens welke door het tandheelkundig team zijn verkregen. Het maakt de assimilatie van gegevens in één vereenvoudigd softwareplatform mogelijk, waardoor klinisch relevante patiëntinformatie visueel kan presenteren in een enkele en uniforme omgeving.

GEOPTIMALISEERD VOOR EEN EFFICIËNTE WORKFLOW

Alle hulpmiddelen welke nodig zijn voor diagnostische beeldvorming zijn direct toegankelijk via de SIDEXIS 4 software. Dit is mogelijk door een intuïtief en icoon gestuurd menu systeem. De software volgt een logisch en efficiënt workflow patroon waardoor de gebruiker effectief door elke stap in het behandelingsproces wordt geleidt.

UNIVERSELE COMPATIBILITEIT

SIDEXIS 4 software is compatibel met alle belangrijke beeldformaten en accepteert eenvoudig bestanden welke zijn verkregen met intra-orale, panoramische en cefalometrica röntgenfoto’s, 2D en 3D CBCT-systemen, intra-orale camera’s, FaceScanner, etc.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

VERBETERDE DIAGNOSES EN BEHANDELINGEN

Beelden in verschillende formaten kunnen eenvoudig worden geïmporteerd en in één omgeving worden weergegeven in de hoogst mogelijke resolutie. SIDEXIS 4 maakt het mogelijk om beelden van hoge kwaliteit (uit zoveel bronnen als nodig) te groeperen.

Dit gebeurd op een manier waardoor de diagnose en de planning van de behandeling eenvoudiger wordt. Dat geldt ook voor de communicatie met patiënten, het personeel en laboratorium alsook met andere specialisten.

ALLE VISUELE GEGEVENS BESCHIKBAAR IN ÉÉN OOGOPSLAG

Het principe van SIDEXIS 4 is om alle visuele gegevens beschikbaar te maken in één oogopslag. Overschakelen naar andere programma’s wordt geminimaliseerd. Op deze manier verkrijgt u de optimale basis voor het stellen van een diagnose.

Het schakelen tussen programma’s en verschillende schermen is niet meer nodig. Met de SIDEXIS 4 “Lightbox” functie kunt u digitale röntgenfoto’s, CBCT scans, intra-orale, pan-ceph, en FaceScan beelden tegelijkertijd op hetzelfde scherm bekijken. Het maken van objectieve anatomische vergelijkingen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Het slepen van twee of meer beelden naar het scherm is voldoende. Zelfs 3D-beelden kunnen in deze weergave interactief worden gebruikt. SIDEXIS 4 biedt ook workflow begeleiding tijdens het verloop van de casus. Op deze manier weet u altijd waar u staat, bent geweest of wat de volgende stap in de klinische workflow is.

sidexis