tips tandarts

Wat is VisiQuick Dental X-ray  – alles wat je moet weten

VisiQuick Dental X-ray : Nagenoeg iedere tandarts heeft wel eens een keer gehoord van VisiQuick. Deze speciale software is de beste aanvulling voor bij jou in de tandartspraktijk. Met deze software is het onder andere mogelijk om toestellen aan te sturen en om alle soorten beelden te verwerken. We zien dat er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat over de toepassingen van VisiQuick. Om hier verandering in te brengen hebben we hieronder alles op een rijtje gezet wat je moet weten over de software van VisiQuick.

Wat is VisiQuick eigenlijk?

Laten we maar eens beginnen bij de belangrijkste vraag. Wat is VisiQuick eigenlijk? VisiQuick helpt je bij het verwerven en bekijken van alle beelden (röntgenfoto’s, intra-oral foto’s, kleuren en documenten) binnen jouw tandartspraktijk. Deze software kan gekoppeld worden aan alle digitale röntgensystemen of scanners voor klassieke röntgenfoto’s. VisiQuick Dental X-ray kan worden geïntegreerd met digitale sensoren, scanners, digitale panoramische apparaten, digitale camera’s, beeldplaatsystemen en videobronnen. Steeds meer tandartspraktijken kiezen voor de VisiQuick, mede door de vele voordelen die de software met zich mee weet te brengen.

Het verbeteren van alle mogelijke beelden

VisiQuick bevat verschillende beeldverbeteringsfuncties en annotatietools om je te helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden. VisiQuick kan werken in een lokaal netwerk, in de Cloud of in de Terminal Server omgeving. VisiQuick Dental X-ray wordt automatisch geactiveerd vanuit je patiënten administratie programma. Dit maakt het mogelijk om de opgeslagen beelden gelijk te bekijken of om nieuwe beelden te verwerven. Alle patiëntenbestanden kunnen overal in een netwerk worden geopend, dit maakt het een ware aanvulling voor jouw tandartspraktijk.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

De voordelen van VisiQuick

Je weet nu wat VisiQuick. Wat je alleen nog niet weet is wat de grootste voordelen zijn die je zal ondervinden bij het gebruik van VisiQuick voor je tandartspraktijk. Het is dus handig om hier even bij stil te staan. Op de eerste plaats is VisiQuick ontzettend eenvoudig te gebruiken. In tegenstelling tot de meeste leveranciers van beeldvormingssoftware kun je met VisiQuick Dental X-ray de hardware selecteren die je wilt gebruiken. Je hoeft niet drie of vier verschillende softwareapplicaties te gebruiken om VisiQuick te laten werken met jouw beeldvormingsapparaat. Dit maakt het mogelijk om iedere tandartspraktijk uit te rusten met de software van VisiQuick. Daar komt bij dat de software van VisiQuick het een stuk eenvoudiger maakt om alle mogelijke soorten beelden te verwerken. Voor de tandarts is het hierdoor eenvoudiger om de patiënt op de juiste manier te helpen.

Dé aanwinst voor jouw praktijk

Je kunt VisiQuick zien als een ideale aanvulling voor jouw praktijk. We kunnen de software als volgt samenvatten: VisiQuick is een speciale tandartssoftware die het mogelijk maakt om alle mogelijke beelden op te slaan en te verwerken. Middels het systeem van VisiQuick is het mogelijk om alle beelden eenvoudig en snel te openen. Deze kunnen vervolgens worden gebruikt om jouw patiënten de nodige zorg te bieden tijdens de behandeling.

Wat is VisiQuick?