FAQ items aan het laden...

Ook een ICT omgeving heeft continue zorg nodig!

De meeste mensen gaan al vanaf jonge leeftijd twee keer in het jaar naar de tandarts voor een periodieke controle.

ICT omgeving: De meeste mensen gaan al vanaf jonge leeftijd twee keer in het jaar naar de tandarts voor een periodieke controle. Daardoor wordt eventuele schade aan het gebit in een vroeg stadium opgespoord en ingegrepen worden voor het te laat is. Gebeurt dit niet, dan groeien kleine ongemakken uit tot grote problemen: pijnklachten, losse tanden of andere gezondheidsproblemen die alleen op te lossen zijn met grof geschut: vullingen, wortelkanaalbehandelingen, gebitsprotheses etc.

ICT omgeving : Voorkomen is beter dan genezen

Voor een ICT omgeving geldt hetzelfde. Preventieve zorg is nodig om de continuïteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen. Om storingen en andere ongemakken te voorkomen.

Door het netwerk constant te monitoren op performance en belasting, kan de ICT omgeving tijdig bijgeschaald worden. Vollopende geheugens of schijven worden opgeschoond. Updates en patches worden netjes geïnstalleerd zodat je ICT omgeving altijd up-to-date is. zo draait je omgeving altijd soepel en zonder problemen door.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Managed Services voor continue zorg

Om de continuïteit van hun dienstverlening te kunnen waarborgen, bieden veel providers tegenwoordig managed services aan. Voor een vast bedrag per maand krijgt je ICT omgeving de preventieve zorg die het nodig heeft om de kans op storingen, performance problemen of beveiligingsincidenten zo klein mogelijk te maken.

Ook ITR Automatisering biedt managed services aan: voor het monitoren van het netwerk, de werkstations en systemen, het installeren van updates en patches, het verzorgen van backups etc… Daarmee zorgen we ervoor dat kleine ongemakken in de kiem worden gesmoord zodat ze niet kunnen uitgroeien grote problemen en storingen. Je hebt geen omkijken meer naar je ICT omgeving en kunt je helemaal concentreren op de zorg voor je patiënten. Ieder zijn vak!

Interesse?

Wil je meer informatie over onze managed services, neem dan contact met ons op of 030-7115791 of mail ons. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Volg ons op Twitter