FAQ items aan het laden...

Overzicht van microsoft productiviteitsscore

Productiviteit kan een uitdaging zijn om bij te houden, ongeacht waar werknemers werken. Hoe weet je dat ze hun tools zo effectief mogelijk gebruiken? Hoe kun je hen in staat stellen om best practices over te nemen?

Het zijn vragen die managers zich vaak stellen. Als ze naar de verkeerde dingen kijken, kan dit in de weg staan om hun team te versterken. U kunt de productiviteit bijvoorbeeld niet eenvoudigweg beoordelen door “clock in / clock out” -tijden.

In de hybride en mobiele kantoren van vandaag is de waarde en het werkproduct dat een werknemer meebrengt een betere maatstaf. Maar je moet ook kijken naar wat geweldige werknemers in de weg kan staan om geweldig werk te doen. ITR Automatisering

Technologische hulpmiddelen kunnen toegewijde werknemers vertragen als ze er niet bekend mee zijn. Werknemers doen de dingen misschien zoals ze altijd zijn geweest en beseffen niet dat er een betere manier is. Een snellere manier.

Maar productiviteit kan een lastig gebied zijn om aan te pakken. U wilt de privacy van een externe werknemer niet schenden door elke toetsaanslag bij te houden. Dat zou ook niet helpen bij een positieve voorwaartse beweging.

Wat is het antwoord?

Als uw bedrijf Microsoft 365 gebruikt, hebt u een tool die u kunt gebruiken om klompjes productiviteitsgoud te vinden. Deze tool is Microsoft Productivity Score.

Wat doet Microsoft Productivity Score?

Microsoft Productivity Score kijkt naar enkele kerngebieden van de workflow van uw werknemers. Het bekijkt ze ook in totaal. Omdat het naar je team als geheel kijkt, voorkom je problemen met werknemers die zich persoonlijk bespioneerd voelen.

ICT Specialist nodig?

Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht

De tool geeft u nuttige inzichten die u kunt delen met uw personeel. Deze inzichten helpen om hun prestaties te verbeteren. Het bevat ook hardwaregerelateerde informatie. U kunt dit gebruiken om te zien of uw bedrijfstools mensen tegenhouden.

MS Productivity Score kijkt naar de volgende gebieden.

Mensen Ervaringen

Deze categorie kijkt naar hoe mensen werken. Gebruiken ze best practices voor samenwerking of doen ze dingen op de moeilijke manier? Gaan vergaderingen eeuwig door? E-mailen werknemers nog steeds bijlagen in plaats van gedeelde cloudopslagkoppelingen te gebruiken?

Een voorbeeld van een inzicht uit deze categorie is als volgt. Elke medewerker kan gemiddeld 100 minuten per week besparen  door samen te werken met online bestanden. Productiviteitsscore kan u laten zien waar uw team staat in deze statistiek en vele andere.

100 minuten per week besparen staat gelijk aan ongeveer 86,6 uur per jaar. Dat zijn meer dan 2 volledige werkweken!

Alle afbeeldingen van de productiviteitsscore zijn van Microsoft.

De subcategorieën binnen mensenervaringen zijn:

  • Communicatie
  • Samenwerking op het gebied van content
  • Mobiliteit
  • Vergaderingen
  • Groepswerk

Technology Ervaringen

Technologische ervaringen kijken naar de gezondheid en prestaties van uw apparaten. Heeft u hardware en software op eindpunten die problemen veroorzaken? Vertraagt het je team? Zijn er problemen met de netwerkverbinding? Worden apps bijgewerkt zoals ze zouden moeten zijn?

In deze categorie wordt gekeken naar de technologie waarmee uw team werkt en wordt u op de hoogte gebracht van eventuele risicogebieden. Wanneer technologie niet goed functioneert of niet veilig is, kan dit uw bedrijf vertragen.

U vindt deze drie subcategorieën in het gebied technologie-ervaringen:

  • Eindpuntanalyse (hiervoor hebt u Intune nodig)
  • Netwerkverbinding
  • Gezondheid van Microsoft 365-apps

Speciale rapporten

Naast de mensen en technologische ervaringen is er meer. Microsoft Productivity Score heeft een speciaal rapportgebied. Het geeft details over bedrijfscontinuïteit.

Dit rapport kan u laten zien hoe de samenwerking van werknemers en andere activiteiten veranderen. Het kijkt hiernaar terwijl uw bedrijf door transities gaat. Bijvoorbeeld wanneer u overstapt op werken op afstand of weer op kantoor werkt. Dit rapport vertelt u hoe deze wijzigingen van invloed zijn op de productiviteit van uw team.

Hoe de productiviteitsscore uw bedrijf helpt

Automatische statistieken bijhouden

Microsoft Productivity Score houdt het gebruik van Microsoft 365-toepassingen door je team automatisch bij. Het biedt u vervolgens nuttige informatie over hoe medewerkers hun digitale tools gebruiken.

Deze statistieken geven u een goed beeld van of werknemers best practices gebruiken. Vaak hebben ze gewoon begeleiding nodig om een efficiëntere manier te leren om iets te doen.

Insights om de gegevens te begrijpen

De tool biedt u nuttige inzichten om de gegevens te begrijpen. Je krijgt niet alleen de statistieken; je krijgt de context. Hierdoor kun je jezelf onderwijzen. Vervolgens kunt u uw werknemers informeren over dingen die de workflow verbeteren en tijd besparen.

Als u bijvoorbeeld snel een antwoord op een vraag krijgt, bespaart u tijd. Maar je realiseert je misschien niet dat het gebruik van @mentions kan helpen om dat te bereiken. De productiviteitsscore vertelt u hoeveel mensen @mentions gebruiken in teamcommunicatie. En ook hoeveel dit de respons verhoogt.

Aanbeveeld acties te ondernemen

Het derde stukje begeleiding dat je krijgt, is wat je met de informatie moet doen. Productiviteitsscore geeft u bruikbare aanbevelingen om een statistiek te verbeteren. Dit helpt u om de productiviteit te verbeteren.

De combinatie van de metric, inzicht en aanbeveling maken dit een uitgebreide tool.

Wil je aan de slag met Microsoft Productivity Score?

Wij kunnen u helpen uw organisatie op weg te helpen met deze geweldige tool. En oplossingen bieden om de productiviteit van het bedrijf te verhogen. Bel ons en laten we chatten!