FAQ items aan het laden...

Tandartspraktijk op meerdere locaties?

Het ITR Automatisering-team heeft uitgebreide ervaring in het helpen van onze klanten bij het realiseren van veilige gegevensuitwisseling

Tandartspraktijk op meerdere locaties? Geen probleem voor ITR Automatisering.

ITR Automatisering brengt tandartspraktijken op meerdere locaties samen

Het ITR Automatisering-team heeft uitgebreide ervaring in het helpen van onze klanten bij het bereiken en beheren van veilige gegevensuitwisseling en naadloze communicatie tussen hun praktijken.

Het beheren van meerdere tandartspraktijken is makkelijker gezegd dan gedaan.

Grip houden op slechts één tandartspraktijk is al moeilijk genoeg. Zodra u aanvullende praktijken koopt of nieuwe praktijken opent, wordt uw ICT exponentieel ingewikkelder.

ITR Automatisering

Met de deskundige ondersteuning van ITR Automatisering kan uw netwerk met meerdere vestigingen efficiënter worden beheerd. Wij bieden data sharing en communicatie technologie voor de optimale werking van elk kantoor of praktijk in de huidige markt!

De grootste uitdagingen voor multilocatiepraktijken

 IT-complexiteit:

Waar u het voorheen misschien gemakkelijk vond om uw hardware, gegevens en technologieën op één locatie op te slaan en te gebruiken, is het niet zo eenvoudig als u rekening houdt met een nieuwe locatie.

 Toegang tot en delen van gegevens:

Als uw netwerk zo is opgezet dat werknemers vanaf andere locaties toegang hebben tot patiëntendossiers, kunnen zij dat dan gemakkelijk doen? Of moet u een collega of iemand anders vragen om de informatie elektronisch te delen.

Cybersecurity:

De gegevens waarmee uw tandartspraktijken te maken hebben, bestaan voornamelijk uit persoonsgegevens, die allemaal goed moeten worden beveiligd om compliant te zijn. Dat betekent dat uw medewerkers een veilige en conforme oplossing voor externe toegang nodig hebben om te gebruiken wanneer ze patiëntendossiers oproepen en bijwerken.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Communicatie:

Hoe worden gesprekken gerouteerd tussen uw meerdere locaties? Heeft u een naadloos, gecentraliseerd telefoon- en communicatieplatform, of iets ingewikkelders en daarom minder effectief?

Hoe kan ITR Automatisering uw multi-locatie praktijk verder helpt?

ITR Automatisering begrijpt hoe belangrijk het is om effectieve communicatielijnen en samenwerking te ontwikkelen tussen de vele locaties in een praktijk als de uwe.

Wij helpen u bij het ontwikkelen van een IT-infrastructuur die uw afzonderlijke locaties met elkaar verbindt en een reeks voordelen realiseert, waaronder:

Zakelijke telefoonexpertise:

De beste manier om de locaties van uw bedrijf samen te brengen, is met een robuuste zakelijke telefoonoplossing. We kunnen u uitrusten met een naadloze communicatieplatformtechnologie die een reeks nieuwe functies biedt voor uw bedrijf. Met onze deskundige telefonische ondersteuning geniet u van een betrouwbare communicatielijn in het hele netwerk van uw praktijk.

Veilige en handige gegevenstoegang:

we kunnen uw gegevens via de cloud repliceren naar elke locatie die er toegang toe nodig heeft, en ervoor zorgen dat uw patiënt gegevens goed zijn beveiligd en u niet het risico loopt op een data lek.

Service om aan uw behoeften te voldoen:

Ons team kan ondersteuning bieden die rekening houdt met de grootte van uw praktijk en vele locaties, zonder de kleine details over het hoofd te zien die echt een verschil maken in de kwaliteit van de service. Door zowel de micro- als de macro van IT-service af te handelen, zorgen we ervoor dat u alles heeft wat u nodig hebt om uw doelen te bereiken.

ITR Automatisering brengt de vele locaties van uw praktijk samen!

ITR Automatisering is een vertrouwde leverancier van IT-ondersteuning voor tandartspraktijken op meerdere locaties.

Wanneer u ons kiest als uw partner in IT en business, krijgt u een waardevolle bron om u te helpen de dagelijkse, frustrerende problemen op te lossen die gepaard gaan met het beheren van een bedrijf met meerdere kantoren.

Neem contact op met ons team om aan de slag te gaan met een goed werkend ICT systeem.