FAQ items aan het laden...

Tips voor een veilig en hygiënische tandartspraktijk.

Heerlijk, zo’n nette, opgeruimde werkplek. Toch gaat het vaak mis. Nog al te vaak komen we in tandartspraktijken met vieze toetsenborden

Veilig en hygiënische tandartspraktijk: Heerlijk, zo’n nette, opgeruimde werkplek. Toch gaat het vaak mis. Nog al te vaak komen we in tandartspraktijken met vieze toetsenborden, losliggende kabels en snoertjes die niet zijn weggewerkt. Dat ziet er niet alleen onprofessioneel uit, het is ook lastig schoonmaken en onveilig. Bovendien is het totaal niet nodig. Er zijn tegenwoordig uitstekende oplossingen om ervoor te zorgen dat je tandartspraktijk er altijd strak en schoon uitziet.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

3 tips om je werkplek schoner en veiliger in te richten

• Er zijn medische toetsenborden en muizen die speciaal ontworpen zijn voor de zorgsector. Alles is draadloos en zo ontworpen dat je het makkelijk kunt afnemen met alcohol. In een paar tellen is je toetsenbord weer helemaal gedesinfecteerd.
• Een bijzonder efficiënte oplossing om al je kabels weg te werken, is de computers op beugels te plaatsen waar de kabels doorheen gaan. Wel zo veilig ook! Je hoeft nooit meer bang te zijn dat er bij het schoonmaken een draadje los wordt getrokken.
• Heb je nog losse desktops, zet de losse kasten dan nooit zomaar op de grond neer. Er zijn hele goede oplossingen waarmee je ze veilig onder je bureau kunt hangen zodat de vloer schoon blijft en de kast ook mooi uit het zicht is.

Alleen maar voordelen!

Een optimale inrichting van je hardware kost even wat tijd en aandacht, maar het levert je heel wat op: Minder risico op kortsluiting en storingen en een professionele uitstraling. Bovendien kost het je veel minder moeite om de boel schoon te houden. Je medewerkers zullen je er dankbaar voor zijn. En een goed-ingerichte werkplek doet wonderen voor hun productiviteit.

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om uw veilig en hygiënische tandartspraktijk Gelieve ons te contacteren. Daar zijn we voor!

Volg ons op Twitter