Waarom u uw tandartspraktijk
moet verplaatsen van on-premise
systemen naar de cloud

Neem contact op met het ITR Automatisering voor informatie over wat de cloud voor uw tandartspraktijk gaat betekenen.

Verplaats uw tandartspraktijk van on-premise systemen naar de cloud

De cloud heeft tandartspraktijken zoals de uwe veel te bieden. Neem contact op met ITR Automatisering om de discussie op gang te brengen over wat de cloud voor uw tandartspraktijk gaat betekenen.

De cloud kan een belangrijke rol spelen voor tandartsen en hun medewerkers in de moderne tandheelkundige wereld.

Het heeft traditionele tandheelkundige operaties vervangen door digitale alternatieven die helpen om de kosten te verlagen en data-integratie en -analyse mogelijk te maken, wat resulteert in een hogere efficiëntie.

ITR Automatisering biedt deskundige ondersteuning voor cloud technologieën die zijn afgestemd op de behoeften van de hedendaagse tandartspraktijken. Onze cloud ondersteuningsservices zijn gebaseerd op een op maat gemaakte benadering van de workflow, zodat u de juiste versie, installatie en integratie hebt om te doen wat u beter doet.

Wat is de cloud?

De cloud is een netwerk van technologieën dat toegang biedt tot computerresources, zoals opslag, verwerkingskracht en meer. Dat is waar de gegevens zich bevinden: in deze datacenters over de hele wereld. In welk datacenter uw gegevens zich bevinden, hangt af van de cloudserviceprovider waarmee u werkt. ITR Automatisering

Wat betekent on-premise?

On-premise verwijst naar IT-infrastructuur die direct on-site in uw praktijk is opgeslagen, beheerd en geopend. Als u een server host in een serverruimte in uw praktijk, worden uw systemen beschouwd als “on-premise”.

Wat zijn de voordelen van de overstap van on-premise naar de cloud?

Door uw gegevens en apps off-premise naar de cloud te verplaatsen, profiteert u van verschillende belangrijke voordelen voor uw praktijk:

Naadloze multi-site gegevenstoegang

Een van de belangrijkste voordelen van de cloud is het verbinden van multisite-praktijken voor eenvoudige en veilige gegevenstoegang. Medewerkers op verschillende locaties kunnen patiëntinformatie openen en delen, ongeacht de fysieke locatie waar de patiënt naartoe gaat.

Dit betekent dat u geen röntgenfoto’s of patiëntnotities hoeft te e-mailen. Het dossier van elke patiënt is binnen handbereik, volledig toegankelijk en up-to-date gehouden via de cloud.

Directe toegang tot gegevens tijdens noodsituaties

Cloud gebaseerde patiëntgegevens betekenen dat tandartsen toegang hebben tot bestanden wanneer dat nodig is, zolang ze maar een internetverbinding hebben. In geval van nood kan een tandarts het dossier van een patiënt thuis, op vakantie of ergens anders bekijken.

Automatische updates

Wist u dat een van de meest voorkomende manieren waarop cybercriminelen in een netwerk komen, is via kwetsbaarheden in verouderde software? Daarom moeten uw apps en programma’s worden bijgewerkt.

In een on-premise systeem kan het beheren van patches en updates veel vervelend werk zijn. Uw apps worden echter gehost in de cloud. Uw updates worden automatisch uitgevoerd. Dit verhoogt de beveiliging en functionaliteit van uw apps zonder dat u extra werk hoeft te doen.

Vereenvoudig het beheer door derden

Werken met externe leveranciers is vaak noodzakelijk voor de tandartspraktijken van vandaag, maar dit is niet altijd eenvoudig. Velen vereisen een directe verbinding met uw fysieke on-premise infrastructuur.

De cloud vereenvoudigt deze regeling; derden kunnen volledig geautoriseerde cloudtoegang krijgen tot de gegevens die zij nodig hebben om hun rol te vervullen.

Mogelijkheden voor werken op afstand

Met deze cloud functie kunt u externe medewerkers inhuren om backoffice- en beheertaken uit te voeren. Dat betekent dat u het kantoorwerk kunt uitbesteden aan capabele teamleden zonder dat ze op locatie hoeven te werken of uw infrastructuur hoeven uit te breiden om ze in uw praktijk te hosten.

ICT Specialist nodig?

Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Wat kunt u nog meer winnen door over te stappen naar de cloud?

Ondersteuning op hoog niveau

IT betekent niet alleen hardware en software, maar ook de juiste mensen. Met de cloud profiteert u van een deskundig team van technici die tier 2-ondersteuning en hoger werken om ervoor te zorgen dat de cloudservices waarop u vertrouwt de klok rond goed functioneren.

Verbeter uw cyberbeveiliging

Door uw gegevens offsite op te slaan in een datacenter, krijgt u toegang tot verschillende digitale en fysieke beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor alle bedreigingen.

Beheerde firewall, antivirus, antispam maatregelen, beveiligingspersoneel op locatie en meer om de beveiliging van uw serverinformatie te waarborgen, zodat u uw werk kunt doen zonder u zorgen te hoeven maken.

Verbeter de bedrijfscontinuïteit

Door uw hardware off-site op te slaan, krijgt u een waardevolle contingentie tegen eventuele noodsituaties op locatie.

Stroomuitval, malware-aanvallen of andere rampen kunnen uw praktijk op elk moment treffen, maar door uw IT-infrastructuur veilig off-premises te laten beheren, hebt u één ding minder om rekening mee te houden tijdens een noodsituatie.

Hoe ga je van on-premise naar de cloud?

Sinds de introductie in de bedrijfswereld heeft de cloud zich gevestigd als een van de meest integrale technologieën in de moderne samenleving.

In de privé- en professionele wereld heeft de cloud verschillende voordelen opgeleverd. Veel organisaties aarzelen echter om migratie te ondergaan …

Waarom zou u aarzelen om naar de cloud te migreren?

Er zijn verschillende zorgen met betrekking tot cloud migratie …

Tijdens de overgang kunt u enkele belangrijke bestanden verliezen zonder back-up of redundanties om ze te vervangen. De toch al dure migratie duurt langer dan u had verwacht en voegt wat u dacht dat vermijdbare downtime was toe aan het werkleven van uw personeel.

Zodra het eindelijk is geïnstalleerd en gelanceerd, ontdekt u dat het platform te ingewikkeld en moeilijk te leren is, wat leidt tot meer downtime voor uw personeel.

Betekent dit dat u de cloud moet vergeten en wat deze voor u zou kunnen doen? Natuurlijk niet. Het betekent alleen dat u uw migratie zorgvuldig moet plannen …

Wat is migratie?

Migratie is het verplaatsen van sommige of al uw gegevens en applicaties naar de cloud (dat wil zeggen naar een datacenter of een cloudgebaseerde infrastructuur die wordt geleverd door een cloudserviceprovider zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure of Google Cloud).

U kunt sommige van uw applicaties of uw totale organisatie-infrastructuur verplaatsen, waarbij al uw computer-, software-, opslag- en platformservices naar de cloud worden overgebracht voor altijd en overal toegang.

Cloudmigratie helpt u real-time en bijgewerkte prestaties en efficiëntie te bereiken. Een cloud migratie vereist echter een zorgvuldige planning en implementatie om ervoor te zorgen dat de cloud oplossing compatibel is met de vereisten van uw organisatie.

Laat ITR Automatisering u helpen.

Hoe we uw migratie beheren

Als uw cloudpartner helpen wij u cloudoplossingen te evalueren, de juiste te vinden en er naadloos naar te migreren.

ITR Automatisering zal met u samenwerken om cloud computing te beoordelen, ontwerpen, implementeren en ondersteunen om uw mogelijkheden te vergroten en te vergroten.

We beoordelen de waarde en impact van de cloud op uw praktijk voordat we u een aangepaste cloudstrategie presenteren.

ITR Automatisering begeleidt u naar de cloud

ITR Automatisering helpt klanten hun opties te evalueren en te bepalen welke oplossing het beste aan hun behoeften voldoet.

Waar u zich ook bevindt met de cloud, ons team van IT-specialisten kan hulp bieden bij het oplossen van problemen of strategisch advies, zodat u de kracht van deze cloud technologieën in hun voordeel kunt benutten.

Migratiebeheer

Als u niet zeker weet welke oplossing voor u geschikt is of hoe u al uw werkstations kunt migreren, begeleiden we u door het hele migratieproces en behandelen we elke stap onderweg om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt.

Uitgebreide ondersteuning

Wij bieden ondersteuning op locatie en op afstand om u te helpen elke vorm van configuratie en/of probleemoplossing meteen op te lossen. Als we het probleem niet op afstand kunnen oplossen, komen we ter plaatse om u te helpen.

Training van werknemers

Een essentieel onderdeel van de successtrategie van elk softwareaanbod is het vermogen van de werknemers van een praktijk om het goed genoeg te begrijpen om het ten volle te benutten. We zijn hier om uw personeel door nieuwe functies of applicaties te leiden.

Vind de perfecte cloudoplossing voor uw praktijk

Als u nog steeds twijfelt of hulp wilt bij uw evaluatie, neem dan gerust contact op met het ITR Automatisering-team.

We helpen onze klanten hun opties te evalueren en te bepalen welke oplossing het beste aan hun behoeften voldoet. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw praktijk naar de cloud te verplaatsen en de voordelen zijn duidelijk: krijg veilige en naadloze toegang tot gegevens om de kwaliteit van de zorg die u uw patiënten biedt te verbeteren.

Plan een gratis consult met het ITR Automatisering-team om te bepalen welke cloud oplossing het beste bij u past.