FAQ items aan het laden...

IT Services: Wanneer moeten orthodontisten IT-diensten uitbesteden?

Werk daarom altijd samen met een leverancier van beheerde IT-diensten om jouw technologie in de beste conditie te houden.

IT Services: Orthodontisten concentreren zich op tanden, niet op de ondersteuning van hun technologie. Werk daarom altijd samen met een leverancier van beheerde IT-diensten om jouw technologie in de beste conditie te houden.

Of uw praktijk nu net van de grond komt of al geruime tijd bestaat, uw backoffice moet draaien als een geoliede machine (IT Services). In plaats van een agenda vol te hebben met het inrichten van werkstations of het onderzoeken van vertragingen van oudere machines, het installeren van software-updates of het onderhouden van netwerkverbindingen om toegang te krijgen tot patiëntendossiers, zouden tandartsen zich moeten concentreren op patiëntenzorg en dit deel van het proces. overslaan

ITR Automatisering

Hoe kan een managed service provider die gespecialiseerd is in orthodontisten jou helpen?

Of je nu een nieuw kantoor hebt dat net begint, een gevestigd kantoor dat misschien een paar updates nodig heeft of iets daartussenin, MSP’s kunnen suggesties doen die de back office lay-out kunnen verbeteren, zoals:

 • Bevinden je netwerk aansluitingen zich wel op de beste locaties?
 • Is je telecommunicatieplan wel echt zinvol voor je personeel?
 • Staan je AV-systemen op de juiste plekken
 • Gebruik je de juiste hardware voor jouw praktijk ?

Hieronder hebben we een aantal belangrijke andere redenen voor MSP op een rijtje gezet:

 1. De behoefte aan snelheid

Welk internetpakket heb je gekozen van uw telecommunicatie provider? Heel vaak bieden internet providers bedrijven een vooraf bepaald pakket zonder veel aandacht voor de werkelijke behoefte of de beste pasvorm. Voor je het weet zit je aan een tweejarig contract vast voor een dienst die niet compatibel is met jouw systeem. Dit is de reden dat je voldoende aandacht moet besteden aan het internet in jouw praktijk.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Snelheid en bandbreedte zijn verschillend, maar het een heeft een directe invloed op het ander. Dit geldt al helemaal als je veel gebruikers hebt die toegang proberen te krijgen tot grote datapunten of grote bestanden proberen te downloaden, denk bijvoorbeeld aan EHR’s. Als je internet bandbreedte beperkt wordt door meerdere gebruikers tegelijk, zal elke gebruiker tragere internetsnelheden ervaren in het proces. Het kiezen van het juiste internetpakket is daarom vaan cruciaal belang.

 1. Eenvoudige overstap naar technologie

Naarmate patiëntenzorg migreert naar een zwaardere technologie-afhankelijkheid, zoeken zorgaanbieders naar middelen die kunnen helpen het beste stappenplan voor hun praktijk te identificeren. Gevestigde kantoren die hun systemen willen upgraden en nieuwe kantoren die hun eerste infrastructuur willen ontwerpen, worden met dezelfde beslissingen geconfronteerd:

 • Kiezen tussen een legacy PBX-telefonie- of VoIP-systeem
 • On-site of Cloud-gebaseerde servers
 • Bekabeld of draadloos netwerk

Samenwerken met een MSP om de juiste netwerkinfrastructuur te kiezen kan heel wat problemen voorkomen die voortkomen uit de verkeerde beslissingen. MSP’s zullen ook helpen ervoor te zorgen dat alle systemen compatibel zijn om samen te werken, waardoor kostbare redundanties worden voorkomen.

 1. Geen zorgen over je veiligheid

Netwerkbeveiliging en cyberveiligheid staan tegenwoordig centraal bij elke zakelijke beslissing. Beide zijn belangrijk en vereisen een verschillende toolset voor de beste bescherming. Samenwerken met een MSP bied jouw tandartspraktijk optimale beveiliging, beschermt je systeem tegen bedreigingen van buitenaf en bied je netwerk de extra veiligheid van web- en e-mailfiltering die je nodig hebt. De extra beveiliging van 24/7 monitoring op afstand beschermt je systemen alsof ze hun eigen persoonlijke lijfwacht hebben.

 1. Meer controle over updates

Naarmate de technologie evolueert, heeft alles wat gebruik maakt van technologie het juiste onderhoud nodig. Van kwetsbaarheden in besturingssystemen die onlangs zijn ontdekt tot  toepassingsupdates die afzonderlijke programma’s beschermen, meldingen van beveiligingsupdates vertellen gebruikers dat hun systeem gecompromitteerd kan raken en dat ze de aanbevolen update moeten installeren. Wat de samenwerking met een MSP nog handiger maakt, is dat de serviceprovider op afstand kan zorgen voor de installatie van deze updates tijdens daluren.

Volg ons op Twitter