FAQ items aan het laden...

Sinds een jaar is Office 365 in de markt maar wat is het nu precies?

In gesprekken met onze klanten en relaties wordt Office 365 vaak beschreven als het nieuwste office pakket

 

 

Sinds een jaar is Office 365 in de markt maar wat is het nu precies?

In gesprekken met onze klanten en relaties wordt Office 365 vaak beschreven als het nieuwste office pakket, maar dat is het ondanks wat je vanuit de naam verwacht niet.

Office 365 is een verzameling van toepassingen en technologie om slimmer te kunnen samenwerken, slimmer te communiceren en productiever te kunnen werken.

Microsoft 365 is een product van Microsoft wat vanuit de Cloud werkt (je hoeft overigens niet verplicht altijd online met internet te zijn). Deze oplossing werkt met super schaalbare abonnementsvormen welke je zelf kan samenstellen en maandelijks kan opzeggen of extra bijvoegen. Hierdoor heb je vooraf weinig investering en hoef je niet na te denken over groei of krimp bij het doen van grote ICT beslissingen.

ITR Automatisering

Office 365 is ook zeer geschikt voor het nieuwe werken, omdat je gegevens direct beschikbaar zijn op al je apparaten. Zowel op kantoor, thuis of onderweg altijd de zelfde mailbox en documenten tot je beschikking super handig dus.

Voor meer informatie kijk dan even op de Office 365 product pagina of vraag een demo met Real Live data aan.
Laat het ons gerust weten, en wij informeren u graag en altijd vrijblijvend.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Sjors Riemeijer
ITR Automatisering
06-53716079

Volg ons op Twitter