tips tandarts

Wat is Simplex– alles wat je moet weten

Mocht je zelf een tandartspraktijk hebben dan zou je er alles aan moeten doen om op een veilige en vooral prettige manier de administratie bij te houden omtrent de patiënten. Wil je voorzien zijn van de beste administratie voor jouw praktijk dan is het handig om te kiezen voor Simplex. Simplex is op dit moment één van de beste soorten software voor de administratie die men kan downloaden. Wil je te weten komen wat je van het platform van Simplex kunt verwachten en wat je precies met Simplex kunt doen? Dan is het tijd om snel verder te lezen, in dit artikel komt het namelijk allemaal aan de orde!

De functie van Simplex

Als eerste moeten we kijken naar wat Simplex is. Als tandartspraktijk administratie platform maakt dit platform het mogelijk om jouw administratie op een zeer overzichtelijke wijze bij te houden. De software is dan ook echt bedoeld voor de automatisering van diverse processen binnen jouw praktijk. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de automatisch invoer van protocollen en dossiers in het systeem. Alle gegevens van jouw administratie zijn uiteraard voorzien van de nodige beveiliging. Door deze speciale beveiliging weet je zeker dat er op een veilige wijze om kan worden gegaan met de data die van belang is voor de administratie. Enkele voordelen die Simplex te bieden heeft zijn:

  • Een intuïtief systeem wat door iedereen gebruikt kan worden
  • Een persoonlijke pagina met de volledige administratie
  • Een sterke beveiliging voor de persoonlijke gegevens

Een groot voordeel van Simplex is het feit dat de website is voorzien van een prettige interface. Dit zorgt ervoor dat je als leek gelijk weet wat je moet doen en waar je wat moet invullen. Dit zorgt ervoor dat het voor iedere praktijk mogelijk is om de administratie goed en betrouwbaar in te vullen. Het systeem wordt altijd verbeterd om ervoor te zorgen dat jij als tandarts over de best mogelijke ervaring beschikt. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van nieuwe functies om het jou als klant zijnde nog net even wat makkelijker te maken.

ICT Specialist nodig?

Wij zijn een ICT Dienstverlener specifiek gericht op tandartspraktijken. Bent u op zoek naar een ICT specialist of bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Dan kom ik graag in contact om uw wensen en vragen te beantwoorden.

Neemt u contact op via de contact pagina, of stuur voor direct contact een WhatsApp bericht.

Online dossier met jouw administratie

Een van de grootste pluspunten van Simplex is het feit dat dit platform een volledig digitaal dossier bij kan houden voor jouw praktijk. Door het online platform zal je niet meer alle documentatie in papieren ordners bij te heven houden. Dit maakt het niet alleen een stuk makkelijker om alles te vinden. Daar komt bij dat het ook nog eens zorgt voor aanzienlijke tijdbesparing ten aanzien van het bijhouden van de administratie binnen jouw eigen praktijk. Deze digitalisering komt voor veel tandarts praktijken goed van pas. Geen mappen vol met papierwerk maar een centraal systeem waarin alles kan worden bijgehouden. Ook jij kan het jezelf aanzienlijk makkelijker maken met behulp van de Simplex software.

Voor wie is Simplex bedoeld?

Op dit moment is het voor iedere tandartspraktijk mogelijk om te kiezen voor de software van Simplex. De software van Simplex is dan ook echt bedoeld voor alle organisaties en instellingen binnen de tandarts sector die de administratie op de juiste manier willen regelen. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat Simplex bedoeld is voor tandartspraktijen in het bijzonder. Heb je eigen praktijk of ben je actief als mondhygiëniste dan zou je zeker voor Simplex moeten kiezen. De beveiliging van het platform van Simplex zorgt er namelijk echt voor dat je in staat bent veilig de administratie te voeren, zonder dat je bang hoeft te zijn voor de gegevens van jezelf of van patiënten.

Kies jij voor Simplex?

Dankzij de bovenstaande informatie weet je wat meer over wat Simplex is en waarom het handig is om te kiezen voor de software van deze populaire aanbieder. Kies je voor Simplex dan weet je zeker dat je altijd op een veilige manier om te gaan met alle gegevens rondom de betreffende patiënten. Dit maakt het mogelijk om de administratie op de juiste wijze bij te houden. Nog meer te weten komen over de andere soorten systemen die je kunt gebruiken voor de administratie in jouw praktijk? Neem dan ook zeker een kijkje bij de andere artikelen die er hier op de site te vinden zijn!